Idag åker jag iväg...

... till min älskling Axel. Jag ska stanna hos honom en vecka och det ska bli så mysigt. bl.a. ska vi ju titta på rivierans guldgossar i Stockholm, som jag skrev om för länge sen. Och sen vet jag inte mer vad vi ska göra, men någonting blir det alltid.

Eftersom jag ska vara hos Axel i en vecka vet jag inte om jag kommer uppdatera bloggen så mycket. Och ni kommer nog inte få reda på så mycket om Jojjos valpar heller. I alla fall inte se bilder.

Förresten så har jag lite nytt om Jojjos valpar nu. Den minsta av dom, hon som aldrig går upp i vikt, har äntligt gått upp i vikt nu. Så förhoppningsvis så klarar hon sig. Sunny ska hon heta förresten. Vad dom andra ska heta vet jag inte än, förutom hanen, som ska heta Daddy Cool.

Nu är jag även hemkommen...

... från det andra julfirandet. Eller, igår kväll var jag det. Men hade inte tid att skriva då. Igår var vi hos mormor och morfar och firade. Fast vi åt ingen julmat där, men det var skönt. Igår morse när jag vaknade hade jag panikont i min mage, jag visste att jag inte skulle kunna få i mig någon mer julmat. Så det var skönt att det inte var julmat. Stek, potatis och sås var det, och det var jättegott. Även igår fick jag ju julklappar, jag fick:

Av mormor och morfar:
- ännu mer glasgrejjer till min samling
- pengar
Av Jerker:
- pengar
Jag är otroligt nöjd med mina julklappar, verkligen jättenöjd.

Nu är jag hemkommen...

... från det första julfirandet denna julen. Eller egentligen är det ju det andra men ja... Jag har fått lite fler julklappar nu, åh jag älskar verkligen julklappar. Jag har fått:

Av Agneta:
- kosta boda assietter
- pengar

Av Eva:
- pengar

Av farfar:
- pengar

Pengar är bra att ha, verkligen med min ekonomi. Nu kanske jag äntligen kan komma ifatt min ekonom i litegrann.