Smörgås med...

... stekt ägg på, det är gott det ni. Har precis ätit och innan det var jag ute med Johanna. Det var mycket trevligt. Borde bara se till att ses lite oftare, läste på hennes blogg nyss att det var typ 3 månader sen vi var ute och gick och det, det är längesen ni.

Kvällen kommer nog tillbringas framför tv:n och framför en bok. Har börjat på en ny bok nu. "När jag var 5 dödade jag mej" heter den. Den verkar spännande. Har inte kommit in i den riktigt än så kan tyvärr inte berätta exakt vad den handlar om.

Har precis tittat på...

... "Frusna män söker kärlek" och "Torn" nu. Frusna män söker kärlek är exakt lika barnsligt som "Bonde söker fru". Haha. Men jag har bestämt mig för att följa det i alla fall. Och Torn var det sista delen av. Missade det i onsdags så pappen var gullig och laddade hem det till mig. Det var ett lyckat slut tycker jag.

Nu sitter jag och väntar på att Johanna ska höra av sig så att vi kan gå ut. Tråkigt att vädret blivit sämre, men det är väl sånt man får ta antar jag.

Skriver nog mer i kväll.

Vet ni hur himla...

... tråkigt det är att jobba med vin? Det är så ointressant så att det finns inte. Och krångligt... Det funkar ju inte ens.
Har kryddor att plugga på idag också. Måste bli färdig eftersom vi har det till i morgon.

I eftermiddag ska jag gå ut och gå med Johanna. Det var sjukt längesen, minst en månad sen. Det ska bli roligt att prata av sig lite med henne igen.