Nu är det inte mamma...

... som tjatar på mig att skriva utan nu är det Sarah. Det är ju roligt att jag har läsare som tjatar på mig om att skriva, det måste ju betyda att dom vill läsa, right?
Jag har som vanligt ingenting intressant att berätta här egentligen, men vad gör man inte för en kär vän? Jag får helt enkelt försöka få ner någonting :)

Förra veckan var jätteslapp. Var sjuk måndag, tisdag och onsdag. Då var jag faktiskt duktig och städade mitt rum. Tyvärr ser det lika stökigt ut redan igen, men det är ju en annan femma.
Vår pepparkaksby blev färdig i torsdags också, den blev faktiskt ganska bra.
I torsdagskväll var jag, Clara, mamma och massor mer folk på gammeljul i Vadstena och det är alltid lika mys som vanligt. Man får sån himla julkänsla och jag vill ha jul nu, nu, NU! Jul är nog det bästa som händer på hela året tror jag, eller nej, det är födelsedag, eller nej båda. Eller jag vet inte, mkt är mysigt :)

I morgon är det första december och vet ni vad det innebär? Jo, det innebär att jag får börja öppna min chokladkalender, hihi... Så i morgon är det alltså bara 24 dagar kvar till julafton? :O Och jag vet inte ens vad jag ska köpa för julklappar till alla än. Så här sent ute brukar jag aldrig vara, undra vad som har hänt med mig.

Nu medan jag skrivit detta har jag även kollat på vädret och det ska inte komma någon snö varken måndag, tisdag eller onsdag. Nu blev jag deprimerad så nu är det bäst att jag slutar skriva :(
Förresten så måste jag bara säga att Sarah är bäst också (Enbart för att hon ville att alla skulle veta det), så nu vet ni det och vem vet... Det kanske räddar någons söndag.

Tack för mig!!!

Förkyldningen bättrar...

... sig faktiskt med små steg. Men är hemma från skolan ändå, blir nog så i morgon också. Har bara praktiskt och då känns det onödigt att åka till skolan, när jag ändå inte egentligen borde vara där.

Idag har jag i alla fall varit duktig och städat mitt rum, har bara kvar att bädda rent i sängen nu. Kanske dammsuga också, får se hur mycket jag orkar. Jag är ju inte gjord för att städa liksom :O

I kväll ska jag, mamma och pappa till Macke och kolla på tapeter, han ska tydligen tapetsera om, höhö... Annars har jag ingen aning om vad som händer mer idag, eller jo... Jag måste plugga. Prov på torsdag och jag gillar´t verkligen inte men vad gör man? Jo, man biter ihop och ler ;)

Är denna låt ny, eller...

... är det bara jag som är väldigt efterbliven?


Beyonce - If i were a boy

Den är i alla fall väldigt bra, hörde den i morse när jag åkte till skolan. Har ärligt talat aldrig hört den förut.