För att idag föll...

... första snön :D Nu är Amanda glad ska ni veta...

Idag har jag annars bakat muffins till muffinstävlingen ;) Östenssons har någon muffinstävling och eftersom jag blivit baknörd så har jag bestämt mig för att vara med i den, höhö... Dom blev sjukt goda i alla fall :)

I morgon ska jag och Amanda till Lkpg och shoppa. I och för sig så har jag inga pengar och jag har ingen aning om vad jag skulle behöva shoppa men... En dag i Lkpg är ju aldrig fel, eller hur?

Nu är det för övrigt bara 2 dagar kvar till Hellström, eller eftersom klockan är ganska mycket så är det snart bara en dag kvar ;D Fy bubblan vad jag längtar :)

Godmorgon på er...

... små turturduvor :)

Idag är det svinigt kallt ute och det är en sån där "Absolut-höst" dag. Idag är det alltså riktig höst med andra ord. Mig gör det inte speciellt mycket för ju fortare det blir höst, ju fortare blir det vinter. Och då blir det fortare julafton och då blir det fortare nyårsafton och då blir det fortare min födelsedag och... ja, ni förstår vinken ;)

Idag kommer ju Amanda hit, och det längtar jag sjukt mycket till, men hon kommer inte förrän 5 så innan det hade jag tänkt att baka något bröd som mamma tyckte. Något hälsobröd var det, så får se om det blir gott, höhö :)

Annars ska jag nog inte göra överdrivet mycket idag tror jag inte, kanske sätta upp sängen till Amanda, så att hon har någonting att sova i när hon är här. Jag vet att jag är bussig ;)

Men nej, nu kom mamma och sa att hon ville att jag skulle dammsuga huset, så då är det bäst att göra det.
Skriver kanske mer sen... Puss hej

Nu har jag precis varit...

... ute och gått med hundarna och nu ska jag kolla på "Bonde söker fru" från förra onsdagen, höhö. Sedan ska jag typ städa iordning lite i mitt rum tror jag för i morgon kommer Amanda. Jippi på det!!!!