DAG 34 - DAG 39

Jag ska göra detta lätt för mig själv och skriva att det enda jag i stort sett gör nu för tiden är att jobba. Har alltså jobbat alla dessa dagar. På kvällarna har jag umgåtts med folk och haft det trevligt. Fabian och Jennifer åker ju hem på måndag, vilket jag faktiskt tycker är lite tråkigt. Har fått bra kontakt med dom. Tur är ju i alla fall att dom bor nära mig sen, så kommer ju kunna träffas ändå :)

Jag ska också vara ärlig och säga att jag faktiskt börjar längta hem ganska mycket...
När jag fick reda på att jag fått detta sommarjobb var jag eld och lågor och tyckte det skulle bli jätteskönt att komma bort ifrån allt där hemma. Bara testa på något nytt, få bo själv och göra precis som man själv vill. Visst, det har varit skönt. Men som ni ser på rubriken, 39 dagar har jag varit här nu. Det börjar ta lite på mig faktiskt. Jag längtar hem till min säng. Jag längtar hem till att kunna öppna en garderob och välja kläder. Jag längtar hem till alla kompisar. Jag längtar hem till min familj, Jag längtar efter mina hundar, och tro det eller ej, men jag längtar faktiskt efter skolan också.

På lördag har det pratats lite smått om att det ska vara personalfest. Det skulle vara roligt. Har pratats lite om att jag ska hjälpa till att ordna med den men... Vet inte riktigt om jag vill det. Jobbar lördag kväll också.

Clara kommer troligtvis hit inom dom närmsta dagarna och stannar ungefär en vecka. Sånt gillas!!!

Nästa helg har jag fixat ledighet för att åka till Göteborg. Jag och Anton har biljetter till U2 konserten. Det kommer bli mysigt, först konsert och sen hotell och allt sånt där mys :)

I kväll ska jag bara ta det lugnt i alla fall. Är trubadur och grillning i restaurangen i morgon kväll så alla mina krafter lär behövas då.
Jag och Jennifer ska basta sen när hon slutat tror jag, ska bli skönt faktiskt! :)

DAG 30 - DAG 33

DAG 30; tisdag: Jobbade till klockan 3. Efter det gick jag direkt hem och gjorde mig i ordning. Sen åkte jag, Jennifer, Fabian och Diane till Borgholm. Jag och Jennifer ville kolla på prinsessans firande, vilket vi också gjorde. Det var fint väder, glada människor, bra artister, trevligt sällskap.. Allt var bara helt perfekt helt enkelt. Kul att ha varit där och firat henne faktiskt. Efter det åkte vi hem, gick till restaurangen och sen blev det att vi satt några stycken utanför Dianes husvagn igen.

DAG 31; onsdag: Jag, Cim och Diane gick och solade en stund på förmiddagen. Kom då på att vi ville ha tacokväll så åkte iväg till Löttorp och handlade inför det och så. Efter det hamnade jag hos Cim, vi tittade på Ice Age 3. Den var helt okej. Började även kolla på någon skräckfilm, men den var inget för mig...
Gick och jobbade vid 6, asmycket folk. Är det varje dag nu, är det högsäsong så är det!!!
Efter jobbet blev det ju som sagt vad tacokväll, mysigt. Vi blev tyvärr bara 4 pers som åt men... Det gick det också.

DAG 32; torsdag: Gjorde absolut ingenting under förmiddagen. Började jobba vid 3. Mycket folk då också, som sagt, varje dag!
Jobbade till 10 och efter det gick jag faktiskt hem och bara var. Det var skönt att bara slappa lite för en gång skull.

DAG 33; idag: Började jobba vid 11, har inte stått still en enda sekund ifrån att jag började jobba tills jag slutade. Skulle egentligen slutat vid 3, men det var så mycket att göra så jobbade över en timme.
Gick och klädde om och gick sen och åt. Satt och pratade med snubben som har hand om trubaduren här på campingen, han verkar trevlig. Han visste vart Skänninge ligger, det ger jag honom en pluspoäng för! :)
Sen träffade jag Micke här på campingen också. Hans kusiner bor tydligen på campingen här bredvid så han var och hälsade på dom. Trevligt trevligt.
Jag och Diane har varit i Löttorp och handlat och i kväll vet jag inte vad jag ska göra. Fabian pratade om att han skulle komma hit och kolla på O.C, får se om han gör det eller inte. Sånt som märks :)

DAG 23 - DAG 29

DAG 23; tisdag: Anton och jag var i Borgholm och gick lite i affärer. Hittade en hel del faktiskt. Vi åt även på en restaurang där två tjejer från min skola jobbade, lite komiskt :)
När vi kom hem ifrån Borgholm gick vi och badade i havet, SVINKALLT! Trodde allvarligt jag skulle få kramp. Det blev ett snabbt dopp och sen sprang vi upp igen.

DAG 24; onsdag: Hmm... Vad gjorde vi då??? Jo, just det... Jag jobbade mellan 11 och 3. Det var ganska mycket folk om jag inte minns helt fel. På kvällen cyklade (!) vi till Lammet och Grisen och åt. Det var väl 8 km dit kanske. När vi cyklade hem spöregnade det vilket var mindre kul. Lammet och Grisen i sig var helt okej. God mat, mysig stämning. Lite väl dyrt kanske men...
När vi kom hem därifrån var det trubadur här på campingen. Mysigt även det.

DAG 25; torsdag: GRATTIS TILL MAMMA!!!!!! :)
Jag tror inte att vi gjorde någonting i stort sett? Vi hade typ en slappardag... Vädret var inte speciellt roligt i alla fall.

DAG 26; fredag: Vi skulle bada ihop med Diane, Fabian och Jennifer. Men det var jättekallt ute så vi spelade minigolf allihop i stället. Jag kom sist, med ganska så många poäng, haha...
Efter det hjälpte jag Anton att packa och han åkte hem. Tragiskt men...
Jag gick och jobbade och det var mycket folk då också. Frida fick hoppa in och då fick jag även lära känna henne lite mer. Hon är jättetrevlig :)

DAG 27; lördag: Sov länge, började jobba vid 3. Jennifer var med mig och jobbade. Inget folk överhuvudtaget knappt. Ganska så tråkigt. Slutade vid 10, gick då hem...

DAG 28; söndag: Jobbade mellan 11 och 3. Fabian kom vid 2 och jobbade. Så lärde honom lite hur det fungerade och så. Inget folk då heller.
När jag kom hem kollade jag på en film, Vinterviken. Tror jag sett den förut. Sen gick jag och duschade och sen gick jag och Jennifer till restaurangen och åt. Sen satt vi där hela kvällen och gjorde Fabian och Frida som jobbade sällskap. När dom slutade satt vi fyra plus Diane och Jocke utanför Dianes husvagn och drack te och åt mackor, mysigt. Var hemma runt 1.

DAG 29; måndag: Jag börjar jobba vid 3. Innan dess ska jag städa iordning lite i husvagnen och även diska kanske...
Det är trubadur och grillkväll i restaurangen ikväll så kan bli mycket folk. Sånt gillas. Jennifer och Petra kommer även jobba i kväll, kul med sällskap.
Vädret är super också, ska tydligen vara fint hela veckan. Sånt gillas!

I morgon efter jobbet ska jag, Diane, Jennifer och Fabian åka till Soliden eftersom kronprinsessan fyller år. Tror vi ska gå in och kolla på det också :) Kan bli roligt.

Förlåt om jag inte skriver så ofta förresten men... Dels så har jag ju inget internet och dels så har jag typ aldrig tid. Från och med i fredags så jobbar jag varje dag nu fram till 1 augusti. Och sen vill jag ju ha lite fritid och umgås med alla människor och så också, anser att dom är viktigare än internet faktiskt :)
Men jag tänker fortsätta skriva, vill ha det sedan när jag kommer hem så ni kan vara lugna. Men kommer som sagt bara skriva typ en gång i veckan kanske. Hoppas inte ni slutar läsa för det!