DAG 34 - DAG 39

Jag ska göra detta lätt för mig själv och skriva att det enda jag i stort sett gör nu för tiden är att jobba. Har alltså jobbat alla dessa dagar. På kvällarna har jag umgåtts med folk och haft det trevligt. Fabian och Jennifer åker ju hem på måndag, vilket jag faktiskt tycker är lite tråkigt. Har fått bra kontakt med dom. Tur är ju i alla fall att dom bor nära mig sen, så kommer ju kunna träffas ändå :)

Jag ska också vara ärlig och säga att jag faktiskt börjar längta hem ganska mycket...
När jag fick reda på att jag fått detta sommarjobb var jag eld och lågor och tyckte det skulle bli jätteskönt att komma bort ifrån allt där hemma. Bara testa på något nytt, få bo själv och göra precis som man själv vill. Visst, det har varit skönt. Men som ni ser på rubriken, 39 dagar har jag varit här nu. Det börjar ta lite på mig faktiskt. Jag längtar hem till min säng. Jag längtar hem till att kunna öppna en garderob och välja kläder. Jag längtar hem till alla kompisar. Jag längtar hem till min familj, Jag längtar efter mina hundar, och tro det eller ej, men jag längtar faktiskt efter skolan också.

På lördag har det pratats lite smått om att det ska vara personalfest. Det skulle vara roligt. Har pratats lite om att jag ska hjälpa till att ordna med den men... Vet inte riktigt om jag vill det. Jobbar lördag kväll också.

Clara kommer troligtvis hit inom dom närmsta dagarna och stannar ungefär en vecka. Sånt gillas!!!

Nästa helg har jag fixat ledighet för att åka till Göteborg. Jag och Anton har biljetter till U2 konserten. Det kommer bli mysigt, först konsert och sen hotell och allt sånt där mys :)

I kväll ska jag bara ta det lugnt i alla fall. Är trubadur och grillning i restaurangen i morgon kväll så alla mina krafter lär behövas då.
Jag och Jennifer ska basta sen när hon slutat tror jag, ska bli skönt faktiskt! :)