DAG 14 + DAG 15

Jockes födelsedagsparty var inget vidare... Inte riktigt min typ av rolighet.
Blev i alla fall ganska sent.

I går, alltså söndag, umgicks jag med min familj hela dagen. Skulle legat vid stranden och solat och badat men... Hade ingen lust för det så satt mest uppe i stugan med dom som inte var vid stranden.
Pappa har fixat med min tv, så nu kan jag allt kolla på tv :) Det är ganska så skönt faktiskt, bara kunna ha lite ljud omkring sig.

Idag har det varit värsta kalabalik, i alla fall under eftermiddagen.
Åkte till Borgholm i förmiddags och gick lite i affärer. Åt och så också. När vi åker hem därifrån ringer Macke om att alla hundar har rymt, dom har hoppat ut genom ett öppet fönster!!!!! När vi kommer hem till stugan får vi reda på att dom har fått in alla hundar förutom Chili, en av Eva och Görans hundar. Hon har sprungit iväg och Macke har sprungit efter. Jag och Jonna ger oss också ut för att leta och efter en stund ser vi även Macke och Eva. Macke säger att Chili har stuckit iväg jättelångt och att det inte är någon mening med att vi letar gående. Jag och Johanna går ner till campingen för att låna två cyklar. Vi får låna två cyklar och vi ska cykla iväg, kommer väl typ tio meter innan jag ramlar och skrapar upp ena handen och ena benet. Kedjan hoppade och bakdäcket var tydligen helt snett... Skumt!
Johanna cyklar i alla fall vidare och jag går till stugan och tvättar bort smutsen ur såren. När jag tvättat färdigt det märker jag hur ont jag har och kollar ner. Från hälen och upp typ 15 cm är benet precis svullet där bak. Har typ ingen känsel och det gör ont i hela benet när jag går... Men annars blev det bara skrapsår, och tur var väl det.
Jag satte mig i alla fall i stugan. Kunde inte göra så mycket annat. Pappa och Göran går iväg med dom andra hundarna en sväng och helt plötsligt kommer Göran tillbaka och säger att några har sett Chili. Göran ska precis sätta sig i bilen och åka iväg när mamma ringer till Macke om att pappa har hittat chili och fångat henne. Sådan tur!!!!
Så Chili är hemma nu, efter att ha varit ute på ett väldigt långt äventyr. Hon mådde bra och så, skadat en klo dock, men det kommer förhoppningsvis att läka bra.

Sitter hos Diane nu och ska alldeles strax gå upp till stugen igen för att äta grillat. Mums! I kväll ska jag nog bara ta det lugnt tror jag, orkar typ ingenting annat. Är trött, detta har varit en lång dag.

DAG 12 + DAG 13

Får bli ett snabbt inlägg....

Igår vaknade jag riktigt sent, ganska skönt faktiskt. På dagen solade och badade jag i poolen med Kim, tjejen som bor bredvid mig.
På kvällen var jag och Diane hos Malins föräldrar. Dom kom igår kväll och ska stanna till i morgon. Vi var där och åt och mös med Malins brorsson Jack på 3 år, underbar unge.

Idag har mamma, pappa, Jonna, Eva och Göran kommit hit. Dom ska bo i stuga här på campingen i en vecka. Det ska bli roligt faktiskt.
När dom kom följde jag med dom till stugan och kollade läget. Den var fin, visade sedan campingen och min husvagn. Dom tyckte att den var fin, haha...

Har jobbat nu på kvällen, ett rent helvete rent ut sagt. Är så sjukt irriterad på allt och alla men!!!!!
Nu ska vi ha poolparty för Jocke som fyller år idag, GRATTIS TILL HONOM ;D (Han tvingade mig att skriva det)

Skriver mer i morgon antagligen. Ska sola och bada med min familj då...

DAG 11

Jag måste börja ändra på mina sovvanor alltså. Som de ser ut nu så lägger jag mig runt 2 varje kväll/natt och vaknar runt 12 varje morgon/dag. I och för sig så behöver jag ju inte vakna tidigare eftersom att jag oftast jobbar sent men... Dom måste ändras i alla fall!

Jag och Malin åkte iväg till Långe Erik förut. Det var inte speciellt svårt att hitta. Vi bestämde oss för att inte gå upp i fyren eller något sånt, tänkte sätta oss och ta en glass men åkte till Byxelkrok och åt där i stället. Jag gillade Byxelkrok, en mysig liten stad. Åt och kollade i några "sommarbodar". Fanns en outletbod med ganska så fina kläder. Har tänkt åka dit någon dag och titta lite mer ordentligt. Får nog bli när jag fått min första lön :)

Just det, har skrivit anställningsbevis och sånt idag också, även då fått reda på min lön. Jag är ganska nöjd med den i alla fall. Det blir nog bra :)

Nu har jag precis kollat på Mamma Mia, ingenting slår den filmen alltså. Den är fortfarande hur bra som helst.
Ska försöka hitta på någonting i kväll tror jag, vad det blir vet jag inte riktigt än. Sånt som märks.

I morgon har jag tänkt att sola och bada om vädret håller i sig. Vädret är förresten väldigt konstigt nu för tiden. När jag sitter i min husvagn kan jag känna emellanåt hur husvagnen gungar pga all blåst, men sedan när jag går ut så blåser det knappt ingenting. Konstigt... Det är i alla fall strålande sol och varmt vilket det ska vara i alla fall fram tills på onsdag som det står i tidningarna. Härligt!