Jajjemen, nu skriver jag...

... här igen. Jag vet, som alltid, inte riktigt vad jag ska skriva.

Anton har varit här i helgen, det har varit mysigare än någonsin typ. Igår firade vi fyra månader. Det känns väldigt bra. Jag är otroligt stolt och glad över att han är min.
Förhoppningsvis så åker jag till honom igen nästa tisdag. Det är ju påsklov då och då får vi äntligen tid till att umgås lite mer än bara en helg. Det ska bli mysigt.
Jag älskar honom! <3

Veckan som börjar i morgon kommer nog bli ganska lugn tror jag.
På tisdag är det studiedag. Då ska min klass till skolan och göra en massa korv och köttbullar. Dessa ska vi sedan stå och sälja i Linköping på torsdag, så kom gärna dit om ni har vägarna förbi. Vi kommer stå utanför Hemköp Lucullus i Filbyter gallerian.
Måndagen, onsdagen och fredagen är som vanligt. Men onsdagen och fredagen är roliga dagar :)
Sen är det påsklov och då ska ju jag som sagt spendera min tid hos Anton mestadels. Mys mys...
Ska även till Stockholm med min syster på lördag och shoppa, det ser jag fram emot.

Jag måste verkligen säga...

... förlåt för att jag aldrig skriver här längre. Men jag känner inte att jag har tiden till det. Körkortet tar upp en jättestor del av mitt liv just nu. Vem trodde att det var såhär mycket plugg med det? Jag har ju bokat uppkörning och uppskrivning också så jag måste verkligen se till att plugga.
Som grädden på moset är det ganska mycket i skolan nu också. Mycket läxor och prov. Har även blivit längre dagar nu efter praktiken så kommer hem mycket senare.
Men jag lovar er att jag ska försöka få tid till att skriva lite emellanåt. Jag kan inte säga när eller så, men så fort jag får tid så skriver jag.
Nu måste jag hoppa i säng, ännu en lång dag i morgon.
Godnatt allesammans, sov så gott!

Vet ni??? Jag har fått...

... sommarjobb.

Minns ni att jag berättade för ett tag sen att jag sökt sommarjobb på en camping på Öland? Idag ringde de därifrån och sa att jag fått jobbet. Jag är så himla glad. Senast igår kändes det som att hela min sommar skulle bli världens fiasko. Nu är mitt sommarlov räddat.
Jag vet egentligen inte så mycket än, mer än att jag har fått jobbet och troligtvis ska bo i en husvagn ihop med en annan tjej. Jag vet i alla fall att det är i restaurangen jag ska jobba och att det troligtvis kommer börja någon gång vid midsommar...
Det ska i alla fall verkligen bli en upplevelse och jag är så himla glad!