En massa firanden

Nu är allt julfirande över och idag har det varit en riktig slappardag. Sååååå skönt!

Efter denna julen är jag faktiskt riktigt nöjd med klapparna som jag fått. Det brukar jag i och för sig vara varje år, men detta år känns det lite extra på något sätt. Det känns som att de som har gett mig julklappar har verkligen vetat vad som passar mig :)

I morgon är det dags för nästa firande. Jag fyller ju år snart så i morgon ska vi ha lite födelsedagskalas hemma hos mamma och pappa. När jag tänker efter så är det ju faktiskt exakt en vecka till jag fyller, oj oj oj vad tiden går fort!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

På torsdag ska jag först och främst klippa mig. ÄNTLIGEN! Jag är så fruktansvärt trött på mitt långa hår. Det känns som att det bara hänger och släpar och det går inte att fixa någon frisyr överhuvudtaget. Funderar på att klippa mig ganska kort, eller till axlarna typ i alla fall. Trivdes i det sist jag hade det...

Efter klippningen far jag och Jonas till Kisa. Ska stanna hos Ingela och Per några dagar innan vi beger oss hem till Halmstad igen. Hemma hos dem ska vi fira kombinerad jul/födelsedag/nyår. Det kommer nog bli skoj :)