Plugghästen är ledig

Godkväll bloggen!

Denna dag har tillbringats framför datorn. Efter typ sju timmars plugg var tentan till i morgon ÄNTLIGEN färdig! Det var svårt att efteråt läsa arbetet och kritisera sig själv, därför är det en väldig tur att jag har en gullig syster som ställde upp. Det tackar jag verkligen för!

Jag tackar också för att jag har Jonas. Under dessa dagar har han lagat mat åt mig, diskat, hållit humöret uppe och bara låtit mig få plugga ifred. När jag var färdig med tentaskrivandet tog han till och med med mig till stan för att fika.
Han är verkligen bra han!

I morgon väntar en ny skoldag. Har information om VFU:n på morgonen och på eftermiddagen har jag anmält mig till en datorkurs. Ska bli spännande. Efter det blir det även lite träning, har inte hunnit träna något på hela veckan...
I morgon kväll blir det städning m.m för på lördag får vi finfrämmande. Jonna och Eric kommer hit och ska stanna till på söndag. Vi ska gå på stan och spela massa spel och bara umgås.
Det kommer bli en mysig helg!

idol

Seminariet idag gick helt okej. Efter ca 5 timmar var vi färdiga, men det blev faktiskt bättre än vi trott när vi väl läste igenom det...

Jag och Jonas har nu precis varit och kollat på min vfu-skola. Det var typ 20 minuter med cykel dit, skönt med en liten cykeltur varje dag. Skolan var i alla fall jätteliten och verkar skitmysig!

Nu ska jag mysa ner mig i soffan och kolla på idol, det tycker jag allt att jag är värd.

I morgon väntar en massa plugg igen!

...

Nu är jag väl stressad, har till och med tagit på mig trosorna ut-och-in!