Marknad

Idag har jag varit i Höganäs på marknad hela dagen. Marknaden var som marknader brukar vara. Det var de vanliga stånden med väskor, plånböcker, godis och leksaker. Jag handlade ingenting men det var mysigt att gå där. Det var längesen jag var på någon marknad. Under sommarhalvåret brukar man ju bli så trött på marknader så att man spyr typ men idag var det riktigt mysigt.

-------------------------------------------------------------

I torsdags var Jonas på en jobbintervju inför sommaren på Lidls lager. Det var en gruppintervju så det var han och fyra till som blev intervjuade samtidigt. Cheferna på Lidl skulle kontakta de personer som de tyckte verkade intressanta och Jonas blev kontaktad så han ska på en enskild intervju på torsdag. Håller tummarna för honom! :)

Jag har inte hört något mer om sommarjobb för min del. Ringde till Bäckskolan förra veckan men de hade fortfarande inte tittat på det så tänkte att jag skulle ringa på måndag igen. Egentligen vill jag ju inte tjata, men samtidigt vill jag ju få reda på om jag ska tillbringa min sommar hemma i Östergötland eller här i Halmstad.

------------------------------------------------------------

Annars då? Jo, skolan rullar på. Om några veckor är det en salstenta vilket känns lite pirrigt men det kommer nog gå bra. Det skulle vara en salstenta i grupp, så då kan man ju i alla fall diskutera fram beslut med varandra.
Det är bara drygt en månad kvar av mitt första högskoleår nu. Känns som att detta år har svischat förbi. Det känns inte som att det är längesen vi bodde i Kisa hos alla djuren? På tal om djuren så saknar jag verkligen alla katter. Jag skulle så himla gärna vilja ha en liten kisse rännande runt mina ben hela dagarna.
Vad mysigt det hade varit...............

Vad är vissa människor skapade av?

Som jag skrivit i tidigare inlägg så börjar ju Jonas sin truckutbildning nästa onsdag. Denna vecka har de som hemläxa att de ska skriva ett personligt brev och sedan skicka in till läraren. För att få en hjälp på traven så hade de fått lite olika exempel på hur ett personligt brev kunde se ut. Men det var ju inte säkert att alla var bra exempel. Här nedan ser ni ett som verkligen inte är något bra exempel.
Haha, läs och njut över att det finns sådana människor!


Barn eller vuxen, det är frågan?

I söndags kom vi hem till Halmstad igen. Och då var det tillbaks till vuxenlivet igen. När man åker hem till Östergötland känner man sig som ett barn på nytt. Man behöver inte ta något ansvar, inte laga mat eller diska eller någonting. Och sen när man kommer tillbaka till Halmstad, hopp, då är man helt plötsligt vuxen igen! Fast jag försöker ju intala mig själv att jag alltid är ett barn men.... :)

Igår gick jag in på min andra engelskavecka. Det var lika roligt igår. Det enda vi gör på lektionerna är att leka känns det som, men ändå lär vi oss massor av lekarna. Igår lekte vi t.ex. "What´s the time Mr Wolf?". Det är ju en engelsk variant av "Hur mycket är klockan farbror Lejon?". Sedan lekte vi även en engelsk variant av båten, när man ska springa till fören, aktern, styrbord eller babord. Kommer inte på vad leken heter. Den engelska varianten hette i alla fall "In the river".

När jag var hemma i Östergötland smakade jag på ett hemmagjort knäcke som var så gott. Mamma skickade med mig lite ingredienser hem till Halmstad så igår kväll ställde jag mig och gjorde dem. Provsmakade en bit medan jag tittade på Morgan och Ola-Conny igår kväll. Och mums vad gott det var.

På tal om Morgan och Ola-Conny... Ibland tycker jag det känns som att man skrattar åt dem i stället för med dem. Och då tycker jag så synd om dem. Men ändå kan jag inte låta bli att titta på deras program för de bjuder ju verkligen på sig själva. Det märks ju att de har roligt och de har ju faktiskt själva valt att spela in denna serie. Men ändå så finns det någonting i bakhuvudet som säger mig att man inte borde skratta. Tycker det är svårt att veta när man ska skratta och när man inte ska skratta. Som t.ex. med Ola-Connys engelska. Den är ju verkligen sämst, och man skrattar åt det. Men samtidigt ser man ju hur himla väl han försöker, och då känner jag mig så dum som skrattar. Aja, jag vet inte...Jag måste förresten erkänna att jag inte har köpt någon majblomma än heller. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte sett någon sälja, för jag har sett massor, men det har nog bara varit den fattiga och snåla studenten Amanda som varit ute. Borde nog ta fram min goda-gärning-sida snart...
Fy på mig!