Nollning

Jag vill be om ursäkt för att jag inte uppdaterat här på tyup jättelänge. Sen i torsdags så har jag varit med och nollat de nya människorna som ska börja lärarprogrammet. Det är slut på lördag, så på söndag kan ni troligtvis räkna med en ny uppdatering. Både när det gäller min resa med lchf och mitt vanliga liv.
 
Vi hörs då!

LCHF fjorton veckor

Hör ni hur rubriken lyder? I fjorton veckor har jag nu hållt på med lchf. Jag tycker fortfarande det går bra och jag är glad över att jag började. Så himla mycket bättre jag mår nu för tiden.
 
Nu har jag gått ned ca 1/3 av det jag tänkt gå ner. Mitt mål är -30 kg och jag ligger nu på -10 kg ungefär. Är stolt över mig själv över att jag kunnat hålla i så här länge.
 
Vägde och mätte mig igår och här är resultatet:
(En förändring framöver är att jag kommer ta bort axlar. Anledningen till detta är att det inte går att mäta längre. De har blivit för taniga helt enkelt, måttbandet åker bara av hela tiden, haha!)
 
Överarm: - (ingen förändring)
Underarm: -1 cm
Bröst: -1 cm
Midja: -1 cm
Höft: -2 cm
Rumpa: - (ingen förändring)
Lår: -1 cm
Vad: +1 cm
Vikt: -1,1 kg
 
Vikten går bra nu. Går ner ungefär ett kilo varje vecka. Dock kanske jag inte ska säga så, eftersom det brukar ju betyda otur att säga att någonting går bra :)
 
 

Halmstad

Är hemma i Halmstad nu igen. Kom hem igår och har i stort sett bara hunnit packa upp allting. Det var ju en del packning jag hade med mig till Östergötland, haha...
 
Jag tycker faktiskt att det känns skönt att vara ledig. Jag ångrar inte att jag valde att åka hem till Halmstad redan nu. Det känns som att det bara hade blivit struligt om jag stannat kvar i Östergötland.
 
Pussel mår för övrigt bra. Bilresan hit gick jättebra. Han sov nästan hela tiden. Det första han gjorde när vi släppte ut honom ur bilburen var att gå och kissa på lådan. Han är för duktig vår lilla älskling. Just nu ligger han i soffan bredvid mig och sover som en stock, så det verkar absolut inte gå någon nöd på honom :)
 
--------------------------------------------
 
Jag vet inte riktigt vad som kommer hända i veckan. Idag har jag städat i ordning förrådet för att det såg ut som ett bombnedslag. När vi flyttade hit så sa vi "nu ser vi till så att det inte blir stökigt i förrådet. Vi måste kunna gå där inne". Haha, lättare sagt än gjort. Men nu kan man det igen i alla fall :)
På fredag är Jonas ledig så då ska vi försöka hitta på någonting. Bäst att passa på medan det fortfarande är lite sommar i luften kvar :)
 
Det känns helt sjukt att vi redan är en hel vecka in i augusti. Vart har denna sommar tagit vägen? Om man nu ens kan kalla det sommar... Det har känts mer som höst tycker jag.