Inte kommentarbar

Har börjat skriva blogg från mobilen och hörde av mamma att det inte gick att kommentera de inläggen. Det känns lite tråkigt för kommentarerna man får känns ju som en ganska stor del av bloggskrivandet. Vet inte riktigt vad man kan göra åt det, har kollat lite på det och sett vad som kan varit felet men hittar ingenting. Eftersom jag inte sitter särskilt mycket vid datorn så tyckte jag det var jättebra att det gick att skriva från mobilen men nu vet jag inte riktigt...? Ska nog försöka varva mobil och dator lite :)

----------------------------------------------------

Idag skulle jag egentligen varit iväg på overallsinvigning inför nollningen men känner mig inte riktigt kry och vill vara på frisk på söndag när flytten går av stapeln så... Jag skippade det. Har en mysig tv-kväll med Jonas i stället :)

...... På den FEMTE smäller det

Nu är det bara 5 dagar kvar till vi flyttar. I söndags var vi och tittade i den nya lägenheten för att se hur den såg ut. Alla väggar hade målats och det nya golvet var lagt. Det var superduperfint!!!!
Jag kan garantera att vi verkligen kommer stormtrivas där. Det ska bli så himla skönt att flytta och få ordning på allting. Just nu lever vi bland en massa flyttkartonger och trängsel.

-----------------------------------------------------

För övrigt så vet jag inte riktigt vad det är med mig. Känner mig allmänt depp hela tiden. Vet inte om det är för att jag känner mig nervös och stressad inför flytten, har även ganska mycket i skolan... Tror även att Alice bortgång har börjat smälta in i mitt huvud nu också, även fast jag inte bodde med henne den senare tiden så känns det så himla tomt utan henne <3

Snökaos

När det snart är februari så kommer snön till Halmstad, eller egentligen hela Halland för att vara exakt. Det började snöa lite lätt igår och idag har det snöat konstant HELA dagen. Jag kan inte låta bli att tycka att det är mysigt men det hade ju varit mysigare om den hade kommit i december när vi faktiskt längtade efter den...

-----------------------------------------------------

Igår var jag och Jonas i Jönköping för att min kära syster tog examen. Det var en riktigt bra dag och jag kan inte låta bli att längta till när jag tar examen om 3,5 år :)
Det var i alla fall jättetrevligt igår, trevligt sällskap och mycket god mat på kvällen. Jag beställde någonting som restaurangens kock föreslog och det slutade med att jag fick trerätters, haha... Det var som sagt riktig gott men jag blev väldigt mätt :)