Skänninge Marken

I morgon ska jag och Pussel hem till Skänninge för att i morgon är det Skänninge Marken.
Egentligen skulle jag hem till Skänninge på torsdag och åka tillbaka hit till Kisa på fredag för jobb igen, men jag har fått ledigt från jobbet på torsdag så därför åker jag hem redan i morgon kväll.
 
Pussel ska få följa med hem till Skänninge. Roligt för honom att få komma ut på lite äventyr :) Ska se hur det går för honom att åka bil också, det har han ju inte gjort förr...
 
-------------------------------------
 
Jobbet rullar på bra. Nästa vecka börjar mitt jobb som assistent och jag är mycket spänd på hur det ska bli. Men jag hoppas att det kommer gå bra :) Efter denna vecka så har jag två veckor kvar att jobba, innan jag ska åka hem till Halmstad igen. Jag var förresten i Halmstad i helgen, Helt Underbart!!!!!!!

LCHF tolv veckor

Denna vecka måste jag skämmas igen. Jag har inte vägt och mätt mig nu heller. Men däremot så känner jag i kroppen att det har hänt saker med min kropp.
 
För några veckor sen köpte jag nya shorts, de är redan för stora. Men det är bara kul, så inte hänger jag läpp för det :)
 
Jag har ju lovat att skriva en sammanställning var fjärde vecka om hur det går med vikten och måtten, men eftersom jag inte vet vad jag ligger på nu så vill jag inte göra det. Därför ska jag försöka fixa så att det blir av nästa helg i stället :)
Jag kan nog i alla fall säga att jag närmar mig -10 kg på vågen. Har kanske 1.5 kg kvar tills -10 kg. Är riktigt stolt!

På resande fot

Nu under sommaren händer det hur mycket som helst i mitt liv. Det händer så mycket så att jag inte ens hinner skriva om det. Därför får det bli såna här sammanfattningsinlägg lite då och då. Hoppas det är okej :)
 
I onsdags hade jag och Anna, tjejen som jag jobbar ihop med, anordnat en resa till Gamla Linköping och Valla med barnen. Det är ju inte många barn på fritids dessa veckor, men det var i alla fall några som följde med. Vi besökte djuren och lekparken på Valla och självklart Cloettaboden, vilket uppskattades mycket av alla barn :)
Tyvärr så piskade regnet ner större delen av dagen men... Vi tog på oss regnkläder och fortsatte ha roligt.
En mycket lyckad dag, och jag känner verkligen att jag växer som lärare i såna tillfällen! Är stolt över mig själv att jag lyckades genomföra en så stor resa helt själv, utan någon ordinarie personal! :)
 
I lördags tog jag bussen tidigt till Linköping. Där hämtade Magnus, Cissi och Linnéa upp mig och vi begav oss mot Skara Sommarland. När vi kommit fram träffade vi Jonas och ni ska bara veta hur underbart det var att träffa honom igen!
Hela lördagen och hela söndagen tillbringade vi inne på Skara Sommarland. Vi åkte en massa vattenkaruseller och en massa vanliga karuseller. Vi sov i stuga, åt gott och hade det bara allmänt trevligt hela helgen. Kul att ha fått lite semester, även fast jag jobbar hela sommaren :)
 
Annars har jag ju jobbat varje dag. Trivs fortfarande jättebra och älskar verkligen att gå till jobbet varje morgon. Alla barn är så himla mysiga och jag och Anna fungerar jättebra ihop som arbetskamrater!
I morgon ska vi iväg med barnen till en plats som heter Föllingsö som ligger här i Kisa. Där ska vi bada och grilla korv och bara ha det jättebra. Ska bli kul! :)