Jonas dag

Igår var det Jonas dag, alltså hans födelsedag!
Den firades med att jag bjöd honom på restaurang i lördags kväll. En restaurang vi aldrig varit på förut, men vi blev glatt överraskade av den. Jättegod mat och trevlig personal!
 
Igår var vi på Wapnö julmarknad. Alla som bor här nere pratar så gott om den. De säger att den ska vara så mysig och att man får julkänslor av den. Jonas och jag blev dock lite besvikna av den... Det var mestadels stånd med hantverk och man saknade julmusiken som brukar spelas i bakgrunden. Man saknade de där tradionella juldofterna. Det var mysigt men nja... En liten besvikelse.
 
----------------------------------------------------------------
 
Nästa helg däremot, då ska vi till en annan julmarknad, som nästan garanterat kommer vara mysig!
Fredag till söndag ska jag och Jonas nämligen till Malmö och sova på hotell och bara ha det gott. På fredag kväll ska vi på en show som heter On stage. Det är en show som vi bokade för länge sen och nu äntligen är det dags. På lördag har vi tänkt åka över till Köpenhamn. Ska gå lite på stan där och när det börjar mörkna har vi tänkt bege oss mot Tivoli, och där av julmarknad :)
 
Det ska bli jätteskönt att bara komma bort en sväng. Även fast vi inte åker speciellt långt så kommer det ändå bli en helg där man bara kan njuta och glömma skola, jobb och alla vardagsproblem! :)