Massa partyn

I helgen var vi ju hemma i Östergötland. Det var jätteskönt att bara få komma bort en sväng och känna det som atta man är barn igen. Vi firade Jonas morfar, åt på restaurang och jag åt världens godaste maträtt. Fläskfilé sherwood hette det. Det var fläskfilé med bacon, ädelost, svamp, lök och pepparsås. Riktigt riktigt gott!
 
I torsdags var jag på smyckesparty hos Hanna. Hon gör ju egna smycken så hon visade upp en massa olika. Armbsnd, halsband, örhängen, ringar... Ja, det fanns allt som man kan tänka sig när det gäller smycken. Jag beställde ett enkelt silverarmband med ett svart hjärta som berlock, jättefint!
 
I morgon är det dags för nästa party. Då ska jag nämligen till Emmy för att hon ska ha sminkparty. Det är inte hon som håller i det utan det ska komma en annan tjej och prata om olika sorters smink. Det ska i alla fall bli spännande och roligt! :)
 
---------------------------------------
 
Annars rullar livet på som det brukar. Det är ganska mycket att göra nu men så börjar denna kursen ta slut också och då är det ju inte så konstigt at det är mycket att göra. Det är nu vi ska börja bevisa på att vi kan allting som lärarna har lärt oss. Och det är inte lite heller...