Massa partyn

I helgen var vi ju hemma i Östergötland. Det var jätteskönt att bara få komma bort en sväng och känna det som atta man är barn igen. Vi firade Jonas morfar, åt på restaurang och jag åt världens godaste maträtt. Fläskfilé sherwood hette det. Det var fläskfilé med bacon, ädelost, svamp, lök och pepparsås. Riktigt riktigt gott!
 
I torsdags var jag på smyckesparty hos Hanna. Hon gör ju egna smycken så hon visade upp en massa olika. Armbsnd, halsband, örhängen, ringar... Ja, det fanns allt som man kan tänka sig när det gäller smycken. Jag beställde ett enkelt silverarmband med ett svart hjärta som berlock, jättefint!
 
I morgon är det dags för nästa party. Då ska jag nämligen till Emmy för att hon ska ha sminkparty. Det är inte hon som håller i det utan det ska komma en annan tjej och prata om olika sorters smink. Det ska i alla fall bli spännande och roligt! :)
 
---------------------------------------
 
Annars rullar livet på som det brukar. Det är ganska mycket att göra nu men så börjar denna kursen ta slut också och då är det ju inte så konstigt at det är mycket att göra. Det är nu vi ska börja bevisa på att vi kan allting som lärarna har lärt oss. Och det är inte lite heller...

En blå audi

Jag har en glad nyhet att berätta.
 
Vi har köpt en ny bil. Jag kan ju inte så mycket om bilar men... Det är i alla fall en blå audi a4. Årsmodellen är visst 2003. Den har inte alls gått långt och den är jättefin invändigt. Jonas pratar om att det är en sportig modell men sådant fattar jag ingenting av. Den är i alla fall jättefin och jätteskön och enkel att köra :)
 
Tyvärr så har jag ingen bild på den än, men det kommer nog så småningom!

Tenta och Östergötland

Nu har det gått ännu en vecka och denna vecka har gått väldigt snabbt. I måndags och tisdags var jag ledig. Gjorde inget speciellt de dagarna, slappade framför tv:n typ...
 
I torsdags hade jag min första tenta på denna kurs. Det var en muntlig gruppredovisning. Jag var väldigt nervös innan men det gick jättejättebra. Redan i torsdags kväll fick vi ett mail från läraren om att vi blivit godkända. Sådana snabba lärare tycker man om! :)
 
--------------------------------------------
 
Under denna vecka som kommer så kommer det vara mest basgruppsarbete. Det känns ganska skönt för jag känner inte direkt för att vara så hurtig...
 
--------------------------------------------
 
På fredag ska vi åka hem till Östergötland, alla tre. Vi ska till Kisa och på lördag ska vi till Linköping för att fira Lennart, Jonas morfar. Vi ska äta på restaurang och fika och ha det trevligt.
Det ska faktiskt bli väldigt skönt att komma hem till Östergötland en sväng, känns som att det var jättelängesen vi var hemma.