Sommarjobb!

Jag har troligtvis fått sommarjobb!
 
Minns ni att jag skrev förra veckan om att jag hade varit på en intervju för ett sommarjobb? Jag var då på ett ställe som heter Laxbutiken och sökte sommarjobbet som servitris. Laxbutiken är en butik men också även en restaurang som ligger mot Falkenberg. När jag var på den intervjun så tyckte de som intervjuade mig att jag skulle söka sommarjobbet som kallskänka på Laxbutiken i stället. Sagt och gjort!
Idag var jag då på ännu en intervju på Laxbutiken, men för kallskänka i stället. Och det är det sommarjobbet jag troligtvis har fått.
Jag fick skriva anställningsbevis och allting idag och om två veckor ska jag dit igen för att provjobba och se så att allt går bra. Så om det går bra då så har jag mitt sommarjobb fixat!
Det känns så himla skönt!!!
 
---------------------------------------------------
 
Jag var nere på stan nyss och kollade in bokrean. Den började ju igår och Bokias bokrea var så himla urplockad (REDAN)!!!! Så det fanns inte så mycket att ha tyvärr. Kom i alla fall hem med en bok och ett pennskrin. För tillfället så har jag nämligen två pennskrin med mig till skolan för att pennorna inte får plats i ett, så därför fyndade jag idag och köpte mig ett större så att alla pennor ska få plats i samma. :)
 

Blodgivare

Idag har jag varit och påbörjat en god gärning. Jag har nämligen varit på blodcentralen här i Halmstad för att se om jag kan få bli blodgivare. Förhoppningsvis ska det inte vara några problem och då om en månad är jag en stolt blodgivare! :)
 
Med tanke på vad jag skrev i det förra inlägget om vinter och vår...
 
 
Kissarna vill också ha vårkänsla så att så fort man öppnar en springa i fönstret så sitter de gärna där en lång stund och filosoferar. Mina små sötnosar <3

Vinter eller vår?

Nu har det gått ett tag sen jag skrev sist igen...
 
I helgen var vi hemma i Östergötland. På lördagen var jag hos mamma och pappa och på söndagen var vi och firade Jonna i Jönköping :) Alltid lika kul att träffa familjen när man inte sett dem på ett tag!
 
Igår var jag iväg på en intervju inför ett sommarjobb. Får se om jag får det, berättar mer om det då i så fall. Men det känns ändå skönt att det börjar hända någonting med sommarjobb, går och deppar och stressar ganska rejält över hur sommaren kommer bli faktiskt... Men, vi får hålla tummarna för detta jobbet!
 
I morgon ska jag iväg till sjukhuset här i Halmstad och göra en slags hälsoundersökning för att se om jag kan få börja ge blod. Jag har funderat över det länge och i morgon är det dags. Vore skönt om jag fick ge blod så att jag faktiskt kunde göra någon god gärning för de som behöver mitt blod bättre än jag :)
 
Skolan rullar på. Nästa vecka går vi in på ett nytt arbetstema. Vi ska då börja prata om geometri. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det, har nog aldrig varit speciellt intresserad av det. Men förhoppningsvis ska det gå bra det med :)
 
I övrigt så känns det som att vädret inte kan bestämma sig för om det ska vara vinter eller vår. Ena stunden är det jättekallt och man måste ha både vantar och mössa och andra stunden vill man nästan gå med uppknäppt jacka. Vädret är ett konstigt fenomen nu för tiden...