Ursäkta!

Jag tänkte be om ursäkt för att det inte blivit något bloggande på senaste tiden. Jag vet inte om jag ska skylla på att jag inte känner för att blogga eller för att jag inte har tid att blogga. Därför är det nog bättre att jag inte skyller på någonting.
Jag tror bloggen kommer ligga lite i lä nu under sommaren, bara ett inlägg då och då. Sen tror jag att jag kommer ägna mer tid åt den i höst igen. Det är så det känns just nu i alla fall.
 
Jag måste i alla fall säga att denna sommar är bra. Jag kan inte hitta någonting att klaga på. Vädret har varit underbart, jobbet flyter på bra och mina lediga dagar försöker jag umgås med nära och kära.
En annan toppensak är att jag och Jonas har bokat en ny utlandsresa. Jag vet att vi nyligen var på resa och att vi kanske borde vänta men... Kroatien var toppen, men det blev inte riktigt en sol-och-bad-resa som vi hade tänkt från början. Så därför har vi nu bokat en ny.
Denna gången blir det en resa till Cypern. Vi åker sista september och blir borta en vecka. Ska bli underbart!!!
 
En annan sak som kanske inte är lika toppen är att jag har klantat mig. Igår när jag kom hem från jobbet och precis hade stängt bildörren kom jag på att bilnyckeln fortfarande var kvar i bilen. Kul.........
Jag kommer alltså inte in i min bil, och extranyckeln som jag borde kunna använda finns i Östergötland för att jag redan varit glömsk gällande min bilnyckel en gång tidigare. Duktiga Amanda!!!!!!!

Jobbelijobb

För några dagar sen hade jag ångest över att jag inte fått så mycket jobb nu i början av sommaren. Knappt inga schemalagda tider och har bara blivit inringd lite då och då. Detta kan jag nu äta upp! Idag har jag fått jobba extra, och kommer även få göra det i morgon också, och sen på fredag sätter mina schemalagda jobbtider igång ordentligt. När jag räknade på det ser jag att jag, inom två veckor, kommer jobba 11 dagar. Såå roligt!
Idag har jag inte jobbat som kallskänka. När jag kom till jobbet i morse fick jag reda på att jag skulle vara i varmkök hela dagen. Det har varit väldigt annorlunda mot vad jag är van vid och jag kan tyvärr inte säga att jag älskade det. Redan efter en dag längtar jag tillbaka till mitt kalla jobb :). Dock så kan jag känna en glädje över att de faktiskt frågar mig om ett sådant jobb som jag egentligen inte kan, plus att det kan vara bra att kunna lite varmkök också om det skulle behövas någon gång i framtiden!
 
Söndag - tisdag kommer Magnus och Cissi ner och gästar Halmstad. På måndag ska det förhoppningsvis bli bra väder så då sa vi att vi ska försöka ha en riktig bada-och-sola-dag. Skulle vara så skönt. Annars vet jag inte vad vi ska hitta på, jag jobbar på söndagen, men hinner träffa dem en stund på kvällen. Det ska i alla fall bli trevligt att de kommer!
 
Igår hade jag och Jonas en mysdag. Vi var i Helsingborg och besökte Väla och Ikea för shopping. Jag införskaffade mig två linnen som jag förhoppningsvis ska kunna ha användning för under sommaren. Jag väntar bara på det bra vädret...
När vi var på Väla så fikade vi självklart på god glass som finns där. Eller egentligen är det inget speciellt med glassen. Det är mjukglass med olika såser och topping. Men det är ändå något visst med den. Mycket gott!