Fri som en fågel??

I förra inlägget skrev jag att det var så skönt att äntligen inte behöva ha någonting att tänka på. Det skulle jag inte sagt...
I onsdags gjorde jag ju tenta och i torsdags bara slungades man in i två nya kurser, denna gången fysik och kemi. Det är formler hit och dit och labbrapporter som ska skrivas och hemtenta och salstenta som ska påbörjas och... Hujedamej!
 
Som tur är så är det vissa lektioner som känns positiva. Igår eftermiddag var vi bla och hälsade på på BAS (brandstation, ambulans, sos). Det var faktiskt riktigt intressant. Vi fick en föreläsning av en brandman, fick åka ledstång om vi ville och fick även åka upp, via en brandbil, 24 meter upp i luften. Jag vågade mig inte på någon ledstång men åkte självklart upp i luften.
 
 
(Bilden där i var upp i luften ville visst inte komma in, 24 meter upp i luften var visst tydligen nästan så högt upp som vi nu bor, på sjunde våningen)
 
För övrigt så var vi och flyttstädade den gamla lägenheten i torsdags och lämnade nycklarna, så nu bor vi verkligen här i den nya på riktigt. Känns så skönt att lämnat den gamla bakom sig!
Bilder på den nya lägenheten kommer komma, jag måste bara ta mig tid till att fota bilder på den.

Lugn i stormen

Puh...
Flytten är över och tentan är över. Äntligen kan jag börja pusta ut igen.
Idag är den första morgonen på jag vet inte hur länge som jag faktiskt inte behöver tänka på någonting speciellt. Jag behöver inte fundera över vad vi ska packa, vart vi har lagt någonting, om jag pluggat tillräckligt ordentligt osv. Denna morgon kan jag bara pusta ut och faktiskt äta frukost i lugn och ro.
Så skönt!!!!