Lugnet före stormen

Denna vecka känns som att den gått i dunderfart. Tycker inte det är längesen det var måndag och veckan startade. Även fast den gått så fort så har jag inte gjort speciellt mycket. I början av veckan var det mycket plugg men nu på slutet har det lugnat ner sig. Jag har mest bara gått här hemma och pysslat och donat, så skönt faktiskt!
 
I eftermiddag ska Jonas och jag till Ikea. Vi ska bla handla lite småsaker till balkongen. Jonas skulle även titta på någon tavla till sitt datorrum. Sist vi var på Ikea så köpte vi en tavla till hans rum, men när vi skulle få in den i bilen så var det omöjligt, så fick till slut gå och lämna tillbaka den. Lite pinsamt faktiskt. Idag får det bli att ta med måttbandet så att tavlan säkert går in i bilen :)
Ikväll ska vi hyra film och bara ha en allmänt mysig lördagskväll. Det kan behövas ibland.
 
Till skillnad från denna vecka så är nästa vecka fartfylld. Jag ska jobba på min vfu-skola måndag och torsdag och resterande dagar är det skola. Specialpedagogikkursen avslutas nästa vecka och innan dess ska vi hunnit med att förbereda ett rollspel och spela upp det för klasskamraterna. Vi ska även bli insatta i åtgärdsprogram. Så det finns lite kvar som ska göras :)
Jonas ska även troligtvis göra färdigt sin tatuering på onsdag. Ska bli spännande att se hur den bli när den är helt klar :)
 
Nästa kurs i skolan handlar om bedömning tror jag (känns ärligt talat inte så intressant). Den kursen ska vara i endast fyra veckor så känns som att det kommer bli ytterligare en igenomstressad kurs. Efter de fyra veckorna är det dags för examensarbete 1, men mer om det en annan gång :)

Pussel

Mormor frågade mig häromdagen om det bara var Vilda som ville vara med på kort.
Pussel går ofta och gömmer sig men ibland är han allt framme.
Han har hittat sin nya favoritplats som är på soffan på balkongen. Där kan han gosa samtidigt som han tittar på folk.
Helt perfekt! :)
 

Födelsedagskalas

Denna vecka har gått åt till plugg, plugg och plugg. I onsdag satt jag på biblioteket från nio på morgonen till sju på kvällen. Puh... Det känns som att det vi hunnit med under tre veckor på skolan just nu, det brukar vi hinna med på ungefär en halv termin. Det är lektioner på varandra, och tentor som ska skrivas på bara enstaka dagar. Samtidigt som man måste läsa en massa. Måste göra en recension på en bok till på måndag och har ännu inte börjat läsa boken. Ni ser ju hur det går?
 
Igår tog jag i alla fall ett avbrott i min skolvardag och åkte och jobbade på min vfu-skola. Egentligen kanske jag inte borde gjort det eftersom det försvann en dag från plugg men... Jag känner att jag ville inte tacka nej till jobb heller, inte när de frågar och de anförtror sig åt mig.
Det var i alla fall hur mysigt som helst. På förmiddagen arbetade jag med ettorna och på eftermiddagen med tvåorna och treorna. Så roligt att vara ute i verkligheten lite och faktiskt jobba, inte bara ha praktik.
 
Ikväll ska vi iväg på födelsedagskalas. Jonna fyller 25 år i morgon så vi ska dit ikväll och äta och ha det trevligt. Det ser jag fram emot. I och med att vi bor så långt hemifrån så blir det inte att jag träffar familjen så ofta. Så det ska bli mysigt :)
 
Förresten så verkar det som att vi kan börja diska i köket igen, från och med idag. Dock kommer de väl stänga av stora toan i nästa vecka, och då kan vi inte duscha i stället. Men snart är allt färdigt, snart är allt färdigt. Försöker intala mig det!
 
Nu ska jag fortsätta plugga, ville bara uppdatera er lite :)