Flumtenta

Idag har jag haft tenta och snart ska jag iväg och träffa några tjejer från klassen för att fira av att tentan är gjort. 12 stycken blir vi tror jag, roligt! :)
 
För att återgå till tentan. Detta är den mest konstiga tentan jag gjort tror jag. För det första hade vi bara två timmar på oss att skriva den vilket gjorde att man blev superstressad. Det var fyra frågor och när det gått en timme, alltså halva tiden, var jag inte ens färdig med första frågan. Men detta är inte det konstigaste. Efter tentan var gjord, då skulle vi, 35 tjejer, komma överens över betygskriterierna för denna tenta. Vi skulle sitta och bedöma oss själva samtidigt som vi tillsammans skulle komma överens om vart gränsen skulle gå mellan underkänd och godkänd och godkänd och väl godkänd. Ja, ni kan ju tänka er tjattret. Världens flumflumtenta! Alla ville ju självklart ha kriterierna för att  man själv skulle klara av att få godkänt. Jaja, nu är den gjord i alla fall.
På tisdag börjar vi med SO. Skönt att äntligen ha en kurs som man förstår innehållet på.
 
På lördag ska jag, Jonas, Kim och David trolitgvis till Boda Borg. Det ska faktiskt bli roligt. Längesen vi var där. Får se hur trötta vi är när vi kommer hem därifrån :)
På söndag är det fars dag och då ska jag jobba på Laxbutiken.
 
Jag har förresten också glädjen att berätta att den 29 mars ska jag bli faster åt en liten pojke. Känns så spännande. Första bebisen i släkten, sååå mysigt! :)

Snatteri och ilandsproblem

Idag har jag snattat för första gången i mitt liv. Jonas och jag kom precis hem från maxi. Vi har varit och storhandlat och när vi hade betalat och kommit ut till bilen reagerade vi på att betalningen blev så himla billig. Jag blev tvungen att kolla igenom kvittot och då visar det sig att vi glömt att betala för toapappret som vi köpt. Vi självscannar ju på maxi så det visar sig att vi glömt scanna in pappret. Haha. Tyvärr var vi inte så ärliga att vi gick tillbaka och betalade för det. Så nu, några veckor framöver, kommer det finnas snattat toalettpapper hemma hos oss, haha ;)
 
Idag har jag och Vilda upptäckt ett ilandsproblem här hemma.
 
 
 
Flugan sitter inne i fönstret. Dessa fönster är såna som inte går att dela på, det går inte tvätta dem på insidan. Alltså är det också omöjligt för flugan att ta sig ut. Vilda blir irriterad för att flugan inte kan leka med henne och jag blir fruktansvärd irriterad när Vilda sitter vid fönsterbrädet och bjäbbar på flugan hela tiden. Jag har till och med hört att hon river (läs gnisslar) med sina klor på rutan. Den stora frågan är dock: HUR KOM FLUGAN IN OM DEN INTE KAN KOMMA UT?