Händelserik helg!

I onsdags skrev jag ju att jag Sanna och Hanna skulle komma på besök på kvällen. Det gjorde dom och det var jättetrevligt. Vi åt och pratade och spelade spel och hade det jättemysigt :)

I torsdags kom Jonas pappa Magnus och hans tjej Cecilia hit. De kom ner till Halmstad för att stanna över helgen. I fredags var de i Ullared och så var vi ute och åt på kvällen. Årets premiär på uteservering. Jättemysigt och gott.
I lördags skulle det regna (fast det kom aldrig) så vi la alla våra planer under tidiga dagen så att vi skulle hinna med allt innan regnet kom. Vi spelade minigolf (Jag kom tvåa!!!!!!!!) och åt glass (fast jag snaskade på jordgubbar istället för glass :), mumma). På kvällen spelade vi spel och tittade självklart på Melodifestivalen. Loreen var mycket värdig vinnare!
Idag skulle vi egentligen bara tagit det lugnt, men när Magnus och Cecilia visade upp allt de köpt i Ullared så blev jag också sugen på att åka dit. Så först, i morse, åkte vi till Galgberget och gick tipspromenad. Riktigt skönt att röra på sig ordentligt på söndagsmorgonen. Sedan åkte vi allihop till Ullared. Magnus och Cecilia skulle byta några grejer de inte var nöjda med och jag och Jonas passade på att handla lite vi också. Sa hej då till Magnus och Cecilia där och så åkte vi hem till vårt.

En mycket händelserik men trevlig helg :)

Nu är det söndag och jag är helt slut. Känns som jag har en lång vecka framför mig.
Säger därför godnatt!