Sommarjobb!

Jag har troligtvis fått sommarjobb!
 
Minns ni att jag skrev förra veckan om att jag hade varit på en intervju för ett sommarjobb? Jag var då på ett ställe som heter Laxbutiken och sökte sommarjobbet som servitris. Laxbutiken är en butik men också även en restaurang som ligger mot Falkenberg. När jag var på den intervjun så tyckte de som intervjuade mig att jag skulle söka sommarjobbet som kallskänka på Laxbutiken i stället. Sagt och gjort!
Idag var jag då på ännu en intervju på Laxbutiken, men för kallskänka i stället. Och det är det sommarjobbet jag troligtvis har fått.
Jag fick skriva anställningsbevis och allting idag och om två veckor ska jag dit igen för att provjobba och se så att allt går bra. Så om det går bra då så har jag mitt sommarjobb fixat!
Det känns så himla skönt!!!
 
---------------------------------------------------
 
Jag var nere på stan nyss och kollade in bokrean. Den började ju igår och Bokias bokrea var så himla urplockad (REDAN)!!!! Så det fanns inte så mycket att ha tyvärr. Kom i alla fall hem med en bok och ett pennskrin. För tillfället så har jag nämligen två pennskrin med mig till skolan för att pennorna inte får plats i ett, så därför fyndade jag idag och köpte mig ett större så att alla pennor ska få plats i samma. :)