Bröllopsresa dag 3

Oj oj oj... Nu är vi redan inne på dag tre av vår bröllopsresa.
 
Både igår och idag har vi legat vid poolen och solat och badat. Såklart har vi bränt oss rejält alla redan ;)
 
Det känns verkligen som semester på detta hotell, man behöver inte göra någonting överhuvudtaget om man inte vill. Man behöver inte ens gå till poolbaren för att beställa dricka om man är törstig. Personalen här på hotellet går nämligen runt och tar emot våra beställningar och så blir vi serverade vid våra solstolar (eller vart vi nu befinner oss).
 
Igår eftermiddag tänkte vi att vi skulle testa lite olika drinkar. Vi har läst recensioner som sagt att drinkarna på detta hotell ska vara bra. Dock, när vi skulle beställa varsin drink så hade vi ju ingen aning om vad vi skulle beställa. Varken Jonas eller jag är speciellt hemma när det gäller det området. Jag tror att killen i poolbaren såg på oss att vi inte hade en susning, så han frågade typ bara vilken alkohol vi ville ha i, och sen gjorde han lite olika drinkar så vi fick prova oss fram. Så nu har vi testat en hel del olika och fått oss ett par favoriter :)
 
I morgon ska vi se vad stranden har att bjuda på. Hotellet har egna solstolar och parasoll nere vid stranden. Det ska även där finnas en poolbar som tillhör hotellets all-inclusive-gäster.
Spännande att få se om det är varmt i havet eller inte. Har faktiskt ingen aning om ifall det ska vara det så här års här nere...?

Kommentera här: