Bröllopsresa dag 7

I morgon har vi varit här i redan en vecka. Tiden går så fort, men det känns fortfarande väldigt skönt att det faktiskt är en hel vecka kvar.
 
Igår var vi ute och vandrade i Troodosbergen. Fantastiskt fin miljö. Vi startade vår vandring på 1700 m.ö.h. och vandrade neråt, ca 3 km, tills vi kom på en höjd av 1200 m.ö.h. När vi hade vandrat ca 2 km stannade vi till vid ett jättefint vattenfall. Där fick vi chans att svalka av oss om vi ville. 
 
När vi hade vandrat färdigt åt vi på en restaurang som hade egen forellodling. Själva restaurangen var inget att hurra för, men forellen var väldigt god.
Därefter åkte vi bussen hemåt, och på hemvägen stannade vid en liten by som heter Odomos. Där fick vi gå runt lite i staden där det mest fanns souvenirbutiker.
En mycket lyckad dag och vi var väldigt trötta när vi kom hem därifrån.
 
Idag har vi ännu en stranddag. Det är så härligt att bara ligga och njuta, lyssna på vågorna, och titta på allt folk.
Ikväll ska vi till en restaurang och äta trerätters. Det är en restaurang som man får besöka en gång per vistelse och som ingår i vårt all inclusive pris. Ska bli smarrigt!! :)
 
I morgon ska vi iväg på ännu en utflykt. Vi ska åka till en stad som heter Pafos där det ska ligga ett stort zoo. I utflykten ingår även en båttur på havet och att få doppa sig i blå lagunen. Ska bli spännande...
 
Jag vill också passa på att önska er där hemma glad midsommar! Jag ska hålla alla tummar jag har för att ni ska få lite solssken och slippa allt regn!!!!
1 Mamma Annica:

skriven

Härliga dagar ni har.
Skulle vara kul med någon bild:)
Kramar <3

2 Ingla:

skriven

Roligt att få se en annan kultur.
Grattis till godkänt examensarbete!
Glad midsommar och krama om varandra.

Kommentera här: