Bröllopsresa dag 9

Hej!!
 
Igår så var vi på en utflykt till som tillbringades på pafos zoo och till havs. På zoo:t så var det många olika djurarter men mesta dels fåglar, även: tiger, lejon, apor, kameler, zebra, struts och häst mfl. Vi fick titta på en show med papegojor och ugglor som gjorde en massa olika konster tex en gick med en barnvagn med en annan papegoja som låg i. Dem flög runt i rummet över våra huvud så väldigt nära publiken. I slutet av showen så fick vi se en sibirisk tiger som var 1 månad gammal. Efter zoo:t så åkte vi iväg och åt mat som var en buffe med köttbullar, kyckling, sallad och potatis det var sådär. Sen åkte vi ut med en båt som tog oss till blå lagunen som har ett turkos färgat vatten så man ser ända ner till botten. Där fick vi bada och snorkla om man ville, vi badade inte jag (Jonas) hade fått migrän så mådde inte så himla bra. Dem bjöd på vattenmelon och vin på båten. Vi var tillbaka på hotellet vid 19 och åkte på morgonen 7, så det blev en heldag.
 
Idag har det blåst en himla mycket så vi skippade stranden och åkte in till limassol som har ett stort köpcentrum som heter My Mall ungefär 120 butiker. Sen har vi bara tagit det lugnt på hotellrummet och det är faktiskt skönt när man ändå är igång hela tiden annars.
 
Imorgon ska vi på en ny utflykt som vi bestämmde oss för att göra i början av veckan eftersom det är våran bröllopsresa så ska vi njuta. Denna utflykt är till troodos bergen också som den första utflykten. Dem är på två olika sidor av berget så vi kommer inte vara på samma ställen. Den här utflykten kommer mest bli att åka runt i några minibussar som ska köra på smala vägar om jag har förstått det rätt. Vi ska besöka olika byar och troligtvis få gå lite själva i någon by. I troodos bergen ska det finnas många kloster och kyrkor som man kan gå in i och vi ska gå in i en av dem som är ett kloster, så man skulle tänka på vad man har på sig för kläder.
 
Vi lägger inte upp några bilder nu pga att det inte är jättesnabbt internet.
När vi har kommit hem igen så ska vi göra ett inlägg med lite olika bilder.
 
Soliga hälsningar från ett GIFT PAR ☀️👫
1 Mamma Annica:

skriven

Tack för svar ang bilderna. Ska bli kul att se sen.
Kramisar <3

Kommentera här: