Flumtenta

Idag har jag haft tenta och snart ska jag iväg och träffa några tjejer från klassen för att fira av att tentan är gjort. 12 stycken blir vi tror jag, roligt! :)
 
För att återgå till tentan. Detta är den mest konstiga tentan jag gjort tror jag. För det första hade vi bara två timmar på oss att skriva den vilket gjorde att man blev superstressad. Det var fyra frågor och när det gått en timme, alltså halva tiden, var jag inte ens färdig med första frågan. Men detta är inte det konstigaste. Efter tentan var gjord, då skulle vi, 35 tjejer, komma överens över betygskriterierna för denna tenta. Vi skulle sitta och bedöma oss själva samtidigt som vi tillsammans skulle komma överens om vart gränsen skulle gå mellan underkänd och godkänd och godkänd och väl godkänd. Ja, ni kan ju tänka er tjattret. Världens flumflumtenta! Alla ville ju självklart ha kriterierna för att  man själv skulle klara av att få godkänt. Jaja, nu är den gjord i alla fall.
På tisdag börjar vi med SO. Skönt att äntligen ha en kurs som man förstår innehållet på.
 
På lördag ska jag, Jonas, Kim och David trolitgvis till Boda Borg. Det ska faktiskt bli roligt. Längesen vi var där. Får se hur trötta vi är när vi kommer hem därifrån :)
På söndag är det fars dag och då ska jag jobba på Laxbutiken.
 
Jag har förresten också glädjen att berätta att den 29 mars ska jag bli faster åt en liten pojke. Känns så spännande. Första bebisen i släkten, sååå mysigt! :)
1 Farsan:

skriven

Måste rätta dej lite Amanda, är den andra bäbisen i släkten men den första på vår sida :)

Kommentera här: