Bröllopsresa dag 12

Vår resa börjar lida mot sitt slut, vilket känns väldigt synd. Vi försöker gotta oss med och tänka att vi i alla fall har några dagar kvar.
 
I förrgår var vi iväg på vår sista utflykt. Vi begav oss till Troodosbergen ännu en gång, men denna gången var det ingen vandring i fokus. Denna gången åkte vi buss uppåt i bergen på de mest krokiga vägar jag sett. Hela tiden med fantastisk utsikt. Högt uppe i bergen besökte vi ett väldigt vackert munkloster. Där fanns en kyrka där altaret var gjort av enbart guld. Så himla vackert. Tyvärr fick man inte fota där inne så vi kommer inte kunna visa er hur vackert det var. Men vi fotade en del inne i klostret där det också var väldigt fint.
Under denna utflykt åkte vi även till ett ställe där de framställde vin. Där fick vi provsmaka lite olika viner, men det var tyvärr inget som föll oss i smaken riktigt.
En mycket trevlig utflykt där vi fick åka igenom många olika cypriotiska städer. Vi fick en riktigt bra guidning i bussen om hur det är att leva här, och många trevliga gäster var med på resan! :)
 
Tiden som vi har kvar här på Cypern kommer ägnas åt sol och bad. Vi ligger hela tiden nere vid havet vilket är underbart. Det är dock inte lika varmt i havet denna vecka som det var förra veckan. Solen steker däremot väldigt skönt. All den knallröda brännan som vi fick förra veckan har nu försvunnit så nu är tanken att vi ska bränna på oss en gång till innan det är dags för att åka hem till Sverige! :)
 
 
1 Mamma Annica:

skriven

När är det ni åker hemåt o när är ni i Sverige?
Kramar.

Kommentera här: