Så ska det låta...

... har börjat igen, och jag tycker det är så himla roligt att titta på. Det är bra svensk underhållning.

Clara skrev och var förbannad över att jag inte hade lagt ut några bilder från skridskoåkningen idag. Så bäst att göra det :)

Äntligen fredag...

... och skolan är slut för denna vecka. Jag är supertrött idag och har varit det hela dagen. Åkte skridskor på idrotten, det var riktigt roligt. Fast var tyvärr inte så duktig på det som jag trodde att jag var. Men var ju typ två år sen jag åkte också, får skylla på det.

Resten av kvällen ska jag nog bara häcka framför tv:n. Orkar ingenting i stort sett. Kanske lägger mig i soffan och läser Harry Potter, får se.

I morgon åker jag och Fiia till Lkpg och shoppar och bio. Det ska bli roligt. Synd bara att det ska bli regn och en massa blåst, jag som trodde det äntligen skulle bli vår nu. Ja, jag längtar faktiskt till våren nu. Är trött på detta regn och rusk.

Har nu tittat...

... på Harry Potter. Kunde inte hålla mig till i morgon. Och den är otroligt bra. Jag älskar att titta på Harry Potter filmerna. Men tyvärr så började filmen hacka efter typ en och en halv timme, så har inte sett klart den än. Men får försöka göra det i en annan dvd i helgen.

Ska förresten åka skridskor på idrotten i morgon. Det har jag glömt att berätta. Fast det är typ inga som ska åka. Men jag och Clara ska. Fordon får också åka, så lär väl vara ganska många av dom, tyvärr. Dom är bara i vägen i allting känns det som. Eller träffar dom ju bara på idrotten men, då är dom i alla fall jämt i vägen.

Nu ska jag äta, sen ska jag sova. Godnatt på er.