Grattis grattis...

... till min pappa som fyllde 46 år igår.

Kom hem från Amanda igår och idag kommer Axel hit. Jag har inte tid att skriva vad jag gjorde hos Amanda hela tiden. Jag får skriva om det på söndag eller måndag eller någonting. Riktigt roligt har det varit hos henne i alla fall.

Nu blir det här det...

... sista inlägget jag skriver på väldigt länge skulle jag tro. Tittat på Bingolotto med familjen nu, och det är ju inte slut förrän vid elva och då skulle jag behöva sova. Har ju faktiskt en lång resa att se fram emot i morgon. Om inte innan så hör jag av mig på torsdag igen.

Det blir tyvärr ingen dagens mat i dag heller. Jag har tagit bilder och så, men har inte tid att lägga in dom. Så tyvärr folket.

Har nu packat färdigt...

... det mesta till i morgon. Jag åker i morgon bitti och kommer till Amanda runt halv 5. Det blir en lång resa med andra ord. Men eftersom jag ändå har en del att plugga på så gör det ingenting.

Hela min eftermiddag har gått åt till att göra smörgåstårta till familjen. Började runt halv 1 och blev i stort sett precis färdig. Det är så roligt att hålla på med mat, speciellt kall mat. Smörgåstårtorna blev jag faktiskt ganska nöjd med. Dom blev riktigt fina. Lite väl röda upptill kanske, men vad gör det? Man ska ju trots allt bara äta dom.


Nu hade jag tänkt att försöka ta tag i pluggandet som inte funkade igår. Men eftersom Clara inte verkar vara hemma och inte kan hjälpa mig så har jag ingen aning om när jag ska göra det? Jag börjar få totalpanik. Jag får se hur det blir, men det blir nog färdigt till nästa måndag. Saker och ting brukar bli färdigt i tid när det gäller mig.

I kväll ska jag spela Bingolotto med familjen. Fick ju en bingolott i påskägget, så därför ska vi spela. Tycker väl inte om Bingolotto sådär jättemycket egentligen men... Ibland kan det vara roligt, om man vinner vill säga.