Bröllopsresa dag 14

Sista dagen på vår bröllopsresa har anlänt och vi kan inte tacka er nog, ni alla som bidragit till denna fantastiska resa!
 
Detta är en resa som vi kommer minnas i all evighet. Vi har hunnit upptäcka stora delar av ön och varit på ett fantastiskt hotell som vi verklogen kan rekommendera. Denna resa har bjudit på mycket sol, bad, drinkar och lyx, men även framförallt mycket skratt och minnen.
 
I morgon är det alltså dags att flyga tillbaka till Sverige vilket vi båda tycker känns helt okej. Vi hinner med frukost på hotellet i morgon innan bussen tar oss till flygplatsen. Flygplanet ska lyfta 12.30 svensk tid och vi beräknas landa på svensk mark 17.00 svensk tid.
 
Hoppas att ni alla tyckt det varit roligt att fått vara med på vår bröllopsresa via bloggen. Tyvärr har vi inte kunnat ladda upp några bilder, men det kommer när vi är i Sverige igen. Så ni får hålla utkik under de närmsta dagarna :)

Bröllopsresa dag 12

Vår resa börjar lida mot sitt slut, vilket känns väldigt synd. Vi försöker gotta oss med och tänka att vi i alla fall har några dagar kvar.
 
I förrgår var vi iväg på vår sista utflykt. Vi begav oss till Troodosbergen ännu en gång, men denna gången var det ingen vandring i fokus. Denna gången åkte vi buss uppåt i bergen på de mest krokiga vägar jag sett. Hela tiden med fantastisk utsikt. Högt uppe i bergen besökte vi ett väldigt vackert munkloster. Där fanns en kyrka där altaret var gjort av enbart guld. Så himla vackert. Tyvärr fick man inte fota där inne så vi kommer inte kunna visa er hur vackert det var. Men vi fotade en del inne i klostret där det också var väldigt fint.
Under denna utflykt åkte vi även till ett ställe där de framställde vin. Där fick vi provsmaka lite olika viner, men det var tyvärr inget som föll oss i smaken riktigt.
En mycket trevlig utflykt där vi fick åka igenom många olika cypriotiska städer. Vi fick en riktigt bra guidning i bussen om hur det är att leva här, och många trevliga gäster var med på resan! :)
 
Tiden som vi har kvar här på Cypern kommer ägnas åt sol och bad. Vi ligger hela tiden nere vid havet vilket är underbart. Det är dock inte lika varmt i havet denna vecka som det var förra veckan. Solen steker däremot väldigt skönt. All den knallröda brännan som vi fick förra veckan har nu försvunnit så nu är tanken att vi ska bränna på oss en gång till innan det är dags för att åka hem till Sverige! :)
 
 

Bröllopsresa dag 9

Hej!!
 
Igår så var vi på en utflykt till som tillbringades på pafos zoo och till havs. På zoo:t så var det många olika djurarter men mesta dels fåglar, även: tiger, lejon, apor, kameler, zebra, struts och häst mfl. Vi fick titta på en show med papegojor och ugglor som gjorde en massa olika konster tex en gick med en barnvagn med en annan papegoja som låg i. Dem flög runt i rummet över våra huvud så väldigt nära publiken. I slutet av showen så fick vi se en sibirisk tiger som var 1 månad gammal. Efter zoo:t så åkte vi iväg och åt mat som var en buffe med köttbullar, kyckling, sallad och potatis det var sådär. Sen åkte vi ut med en båt som tog oss till blå lagunen som har ett turkos färgat vatten så man ser ända ner till botten. Där fick vi bada och snorkla om man ville, vi badade inte jag (Jonas) hade fått migrän så mådde inte så himla bra. Dem bjöd på vattenmelon och vin på båten. Vi var tillbaka på hotellet vid 19 och åkte på morgonen 7, så det blev en heldag.
 
Idag har det blåst en himla mycket så vi skippade stranden och åkte in till limassol som har ett stort köpcentrum som heter My Mall ungefär 120 butiker. Sen har vi bara tagit det lugnt på hotellrummet och det är faktiskt skönt när man ändå är igång hela tiden annars.
 
Imorgon ska vi på en ny utflykt som vi bestämmde oss för att göra i början av veckan eftersom det är våran bröllopsresa så ska vi njuta. Denna utflykt är till troodos bergen också som den första utflykten. Dem är på två olika sidor av berget så vi kommer inte vara på samma ställen. Den här utflykten kommer mest bli att åka runt i några minibussar som ska köra på smala vägar om jag har förstått det rätt. Vi ska besöka olika byar och troligtvis få gå lite själva i någon by. I troodos bergen ska det finnas många kloster och kyrkor som man kan gå in i och vi ska gå in i en av dem som är ett kloster, så man skulle tänka på vad man har på sig för kläder.
 
Vi lägger inte upp några bilder nu pga att det inte är jättesnabbt internet.
När vi har kommit hem igen så ska vi göra ett inlägg med lite olika bilder.
 
Soliga hälsningar från ett GIFT PAR ☀️👫